Elden Ring Benzeri Oyunlar (Elden Ring Gibi Oyunlar)

Elden Ring'i sevdiyseniz bu oyunları da seveceksiniz. FromSoftware'in en yeni açık dünya aksiyon macera oyunu oyun endüstrisinde döktürdü. Birçok sevilen modern açık dünya macerasından esinlenirken, Dark Souls serisini baz alan bir oyundur. Bu açık dünya aksiyon RPG'si, bölümlerin tasarımıyla baştan sona bir gizem ve huzursuzluk duygusuyla aynı anda hem çekici hem de ürkütücü. 

Elden Ring kesinlikle son zamanlardaki inanılmaz oyun deneyimlerinden biri olsa da, zorluğuyla herkes için olmayabilir. İster daha kolay oyunlarla ilgileniyor olun, ister savaş bölümünde pek de cezalandırıcı olmayan oyunlarla ilgileniyor olun, isterse Elden Ring'i bitirmiş olun, bu oyuna benzer oyunlar arıyor olabilirsiniz. Aşağıda, göz atmanızı tavsiye ettiğimiz Elden Ring 'e benzeyen çoğu PC'ye de çıkmış olan 10 oyun bulacaksınız.

Code Vein

2019'da Bandai Namco, kıyamet sonrası bir evrende geçen bir aksiyon RPG'si olan Code Vein'i geliştirdi ve yayınladı. Bu listedeki diğer oyunlara çok benzer şekilde, Souls ilhamını taşıyor.


Nioh 2

Nioh 2, Sekiro'ya daha çok savaşa unsurları bakımından benzer, ancak yine de ganimet vurgusunun yanında basic RPG unsurlarına sahiptir.


 

Star Wars Jedi: Fallen Order

Souls serisinden öğeler oldukça benzeyen bir aksiyon-macera oyunu olan Star Wars Jedi: Fallen Order.


 

Middle-earth: Shadow of War 

Muhtemelen son yılların en az değer verilen cevherlerinden biri, Yüzüklerin Efendisi olaylarından önce geçen bir aksiyon RPG'si olan bir oyundur.



Shadow of the Colossus 

Mutlaka oynamanız gereken bir oyun.



The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Elden Ring, oyuncuları keşfetmeye ve tartışmaya değer küçük olayları keşfetmeye teşvik ederek aynı duyguların çoğunu bu oyunda da görebilirsiniz. 


Sekiro: Shadows Die Twice

Birçok yönden, kendinden önceki from software oyunlarından çok daha zor ve mücadeleye hazır olanlardan mükemmele yakın bir oyun talep ediyor. Elden Ring'deki kolaylaştırıcı moddaki gibi bu oyuna da özel kolaylaştırıcı hilesini indirip deneyebilirsiniz.


Bloodborne

From Software oyunları arasında en sevilenlerinden biri, Lovecraftian tasarımına sahip Viktorya Gotik estetiğine sahip bir oyun olan Bloodborne.


Dark Souls Remastered

Gelişmiş görseller de dahil olmak üzere oyunun orijinal sürümüne göre birçok kaliteli iyileştirmesi içeren Dark Souls Remastered'ı oynamanızı tavsiye ederiz. 


The Witcher 3: Wild Hunt 

Sevimli karakterlerle dolu zengin bir hikayeye sahip bir oyun arıyorsanız, The Witcher 3: Wild Hunt'ı kesinlikle öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder